Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  Altres cursos
Formació del CETIG Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona


Data: 31 Des 2024
Hora inici: 08:00
Hora fi: 12:00

Cursos que ofereix el CETIG (Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Girona), i que els aparelladors/es col·legiats/des a Girona hi poden assistir amb condicions de col·legiats/des, d'acord amb les condicions del conveni signat amb el Col·legi.

Llegir més
  AUZALAN (formació online)
1882- INCORPÓRATE A LA TECNOLOGÍA BIM REVIT NIVEL 1 BÁSICO: MODELADO (JUNIO 2024)


Hora inici: 25 Jun 2024 17:00
Hora fi: 25 Jul 2024 19:00

El curso está orientado a profesionales del campo de la edificación y urbanismo (arquitectos, aparejadores, ingenieros, delineantes, estudiantes, etc.) que quieran iniciarse en el uso de Autodesk Revit, con el propósito de poder trabajar siguiendo la metodología BIM.

En este curso aprenderás a utilizar las herramientas fundamentales para poder modelar proyectos o edificios existentes.

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha de inicio 25/06/2024 y fecha de fin 25/07/2024 (data límit d'inscripció al web del Col·legi 19/06/2024).

Llegir més
1863- MÁSTER DE FORMACIÓN PERMANENTE EN GESTIÓN INMOBILIARIA "ASSET, PROPERTY & REAL ESTATE MANAGEMENT"


Hora inici: 11 Oct 2024 16:30
Hora fi: 28 Nov 2025 13:00

El máster tiene como objetivo formar los profesionales del presente y futuro sector inmobiliario, con capacidad para la evaluación, análisis, optimización, desarrollo, promoción y gestión de activos, mediante la transmisión de los conocimientos y herramientas necesarias, en dirección y gestión inmobiliaria, estudios de mercado, viabilidad económica y financiera, planeamiento y gestión urbanística, valoraciones inmobiliarias en el ámbito internacional, financiación y estructuración de deudas, marketing y fiscalidad.

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha de inicio 11/10/2024 y fecha de fin 28/11/2025 (data límit d'inscripció al web del Col·legi 04/10/2024).

Llegir més
  RBC INGENIEROS (formació online)
CURSO ONLINE DE CERTIFICACIÓN ENERGÉTICA: LA HERRAMIENTA UNIFICADA LIDER-CALENER (HULC)


Hora inici: 24 Jun 2024 08:00
Hora fi: 21 Jul 2024 23:30

Este curso online, de 4 semanas de duración, tiene como objetivo la capacitación para la realización de Certificaciones energéticas en edificios con la Herramienta Unificada LIDER-CALENER, conocida como HULC, según sus siglas, desarrollada por el Ministerio de Industria, Energía y Turismo, para la elaboración de dichas Certificaciones por el Procedimiento general.

Tras la superación del curso se entregará diploma acreditativo de aprovechamiento.

Curs "e-Learning" del 24 de juny al 21 de juliol de 2024. Teniu temps per apuntar-vos fins al 21 de juny al matí.

Llegir més
CURSO ONLINE DE CHATGPT PARA ARQUITECTOS Y INGENIEROS


Hora inici: 24 Jun 2024 08:00
Hora fi: 14 Jul 2024 23:30

Este curso online, de 3 semanas de duración, y de carácter eminentemente práctico, está diseñado para capacitar a los usuarios en el uso avanzado de ChatGPT, con una sólida base en inteligencia artificial y procesamiento del lenguaje natural.

Durante el curso, aprenderemos a interactuar eficazmente con ChatGPT, optimizar conversaciones, y personalizar respuestas para aplicaciones específicas. Se cubrirán aspectos técnicos como la arquitectura de los modelos de lenguaje y el procesamiento del lenguaje natural (NLP), además de explorar las aplicaciones prácticas de ChatGPT en diversos ámbitos.

Curs "e-Learning", del 24 de juny al 14 de juliol de 2024. Teniu temps per apuntar-vos fins al 21 de juny al matí.

Llegir més