Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Una oferta per treballar de taxador en una consultora homologada pel Banc d'Espanya. Cal tenir coneixements en informes de taxació d'acord amb l'ordre ECO 805/2003 de les tipologies residencial, comercial, industrial i oficines.

- Una oferta per formar part d'una Fundació sense ànim de lucre que aposta per la innovació i que és referència en la descarbonització d'edificis i la transició energètica. El principal objectiu serà gestionar projectes innovadors que impulsin la rehabilitació energètica d'habitatges, i la creació de comunitats energètiques locals.

- Un Estudi d'Arquitectura i Paisatge ubicat a Banyoles necessita incorporar un/a arquitecte/a tècnic/a amb experiència prèvia en gestió i control d'obres, amidaments i pressupostos i suport en AutoCAD.

 També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

- Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal de la Selva. (Finalització de presentació de sol·licituds 4/07/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal del Ripollès.(Finalització de presentació de sol·licituds 17/07/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació al servei de la Hisenda Pública.(Finalització de presentació de sol·licituds 22/07/2024 - data orientativa, no és oficial).

  01/07/2024