Log in

Últimes ofertes de feina

Trobareu la informació de les ofertes de feina següents si entreu a la part restringida de la web, a l'apartat de Borsa de Treball.

- Una empresa especialitzada en la promoció, construcció i reforma d'habitatges, ubicada a Cassà de la Selva, necessita un tècnic per fer les feines pròpies d'un arquitecte/a tècnic/a, i també gestionar les obres, juntament amb les empreses subcontractades, i realitzar el pla de seguretat, entre d'altres...

- Empresa del sector de la construcció, ubicada a Blanes, necessita un arquitecte/a tècnic/a per realitzar treballs de col·laboració en la gestió, planificació, seguiment i control de projectes de construcció i rehabilitació. Cal tenir coneixement i maneig dels programes de Presto i AutoCAD.

- Una empresa, dedicada a la gestió i direcció d'obres, necessita un arquitecte tècnic per suport d'obra de Direcció d'Execució d'Obra per la zona de l'Alt Empordà. Possibilitat de compaginar-ho amb una altra feina. Cal tenir experiència en Direccions d'Execució d'Obra.

- Una oferta per formar part d'una Fundació sense ànim de lucre que aposta per la innovació i que és referència en la descarbonització d'edificis i la transició energètica. El principal objectiu serà gestionar projectes innovadors que impulsin la rehabilitació energètica d'habitatges, i donar suport a l'àrea de desenvolupament de negoci.

 També adjuntem les ofertes públiques de feina i borsa de treball, publicades als SALAT:

-Oferta pública d'ocupació del Consell Comarcal del Gironès. (Finalització de presentació de sol·licituds 05/06/2024 - data orientativa, no és oficial).

-Oferta pública d'ocupació a la Bisbal d'Empordà. (Finalització de presentació de sol·licituds 13/06/2024 - data orientativa, no és oficial).

- Oferta pública d'ocupació de l'Agència de l'habitatge de Catalunya.

- Oferta pública d'ocupació de la Diputació de Girona.

 

  28/05/2024