Log in

Unió dels camins de ronda de la costa brava

 l’Associació CAMÍ DE MAR (https://www.camidemar.org/ca/) té per objectiu fer efectiva la unió de tots els camins de ronda de la costa gironina, la rehabilitació dels trams defectuosos i la connexió amb els “sentiers du litoral” de la costa vermella francesa.

L’associació ha fet un estudi i ha detectat 85 discontinuïtats sobre les que s’hauria d’actuar preveient plans d’actuació biennals amb la realització de:

- aixecaments topogràfics de detall
- Prospecció arqueològica
- Anàlisis paisatgístic i ambiental
- Comptabilitzar la traça del camí a regenerar i/o nou camí.

El Col·legi ha signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual els estudis topogràfics s’encarregarien, a través del Col·legi, a una borsa de tècnics i tècniques que volguessin treballar en aquest camp. Els treballs seran remunerats i a lliure pacte entre el professional i l’Associació, tot i que sempre amb un component de voluntarietat.

L’Associació CAMI DE MAR treballa per aconseguir el suport econòmic d’institucions i administracions públiques, entitats, fundacions privades i mecenatge per fer realitat l’execució dels treballs.

En el seu lloc web podeu trobar informació més detallada del projecte.

Per al bienni 2024 – 2025 s’ha previst poder actuar en tres trams:

- Rehabilitació i reforma del mirador damunt del port de Portbou
- Discontinuïtat de Cap roig i els seus accessos en mal estat
- Discontinuïtat de Port d’Aro i els seus accessos

Per tant, el Col·legi crea una borsa de companys i companyes que, arribat el moment , vulguin rebre encàrrecs per a la realització d’aixecaments topogràfics.

Si hi esteu interessats, podeu indicar-ho fent un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

08/04/2024