Log in
 
 

Formació

Formació

Activitats formatives del Col·legi
El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació prepara anualment la  programació de l’activitat formativa estructurada en els apartats següents:
- Cursos temàtics, eminentment tècnics
- Cursos instrumentals, adreçats a la utilització de programes i equips
- Jornades tècniques, adreçades monogràficament a temàtiques importants i innovadores
- Sessions informatives de curta durada sobre temes determinats
A la taula adjunta podeu consultar els cursos programats, dins de cada categoria, així com formalitzar la vostra inscripció.

Formació AUZALAN
Recentment el Col·legi s'ha incorporat a la Plataforma de formació compartida AUZALAN, que la integren 49 col·legis d'Arquitectura Tècnica. Aquí trobareu tots els cursos que es realitzen online als diferents col·legis, us inscriureu com ho fem amb la resta de cursos (important: entreu sempre abans amb la contrasenya), rebreu  la confirmació de la inscripció directament del Col·legi organitzador i també els apunts i enllaç a les sessions. El pagament us el gestionarem des del col·legi a través de domiciliació bancària. Alguns dels cursos tenen subvencions de Musaat i NHA-Premaat, d'aquest últim per poder-vos aplicar el descompte haureu de demanar prèviament un certificat a la mútua i fer-la arribar a formacio@aparellador.cat

Formació RBC ingenieros
És un grup d’arquitectes i enginyers que han volgut posar a disposició dels tècnics el coneixement acumulat durant més de 20 anys d’experiència, per tant, aquests professionals amb una amplia experiència en el desenvolupament de projectes son els responsables de la elaboració dels programes i de tutoritzar les activitats de formació, amb una temàtica més d'enginyeria i instal·lacions.
Fareu les inscripcions a la nostra web i rebreu de RBC la contrasenya per accedir al curs que estigueu inscrits. El pagament el gestionarem des del Col·legi per poder obtar als descomptes del 50% a cada curs.

Formació ACTIVATIE
És una plataforma on 33 Col.legis d’Aparelladors comparteixen els seus cursos de formació on-line a preus avantatjosos per tots els col.legiats. A banda de la formació, es té accés a consultes tècniques, ofertes de treball, publicacions, notícies, ..... Els preus tenen descomptes importants i també hi pot haver beques que poden oferir MUSAAT o HNA/PREMAAT per als col·legiats i col·legiades que siguin mutualistes. El tràmit per apuntar-vos a un curs l’heu de fer directament a la plataforma (www.activatie.org). Per poder gaudir dels preus avantatjosos cal que des del Col.legi de Girona, procedim a registrar-vos-hi amb anterioritat, si estàs interessat/da cal signar una autorització de cessió de dades. Fet això, al clicar Iniciar sesion cal anar directament a “Tu col·legio te ha registrado? Actívate”. A partir d’aquí tot el tràmit és a càrrec de la plataforma, sense la intervenció del Col.legi.

Formació on line
La plataforma de formació ÀREABUILDING SCHOOL, permet accedir a formació on-line des de fa temps.


Curs Data d'inici Descripció
  AUZALAN (formació online)
1803- MÓDULO 2: TALLERES AUTOCAD 2D. DE LOS BLOQUE A LAS REFX Hora inici: 07 Mai 2024 15:00
Hora fi: 23 Mai 2024 16:00

Se pretende que el alumno aprenda a dibujar, organizar y presentar planos de todo tipo, ya que esta pensado para usuarios de diferentes tipos de diseño..

Este módulo continua al módulo anterior, por lo cual está recomendado para usuarios con conocimientos básicos de Autocad, o usuarios que vengan del módulo anterior.

Curso en modalidad de Videoconferencia con fecha de inicio 07/05/2024 y fecha de fin 23/05/2024 (data límit d'inscripció al web del Col·legi 02/05/2024).

Llegir més
  RBC INGENIEROS (formació online)
CURSO ONLINE DE INSTALACIONES SOLARES FOTOVOLTAICAS Hora inici: 07 Mai 2024 09:00
Hora fi: 09 Jun 2024 23:30

Este curso online, de 5 semanas de duración, y de carácter eminentemente práctico, tiene como objetivo la capacitación para la redacción de proyectos de instalaciones solares fotovoltaicas, sobre una base sólida de conocimientos del REBT y de fundamentos de electrotecnia, así como del complejo marco legal que regula los distintos tipos de instalaciones (R.D. 244/2019, R.D. 1183/2020, CTE DB-HE 5, etc.).

Tras la superación del curso se entregará diploma acreditativo de aprovechamiento.

Curs "e-Learning" del 6 de maig al 9 de juny de 2024. Teniu temps per apuntar-vos fins al 3 de maig.

Llegir més